torsdag 25 oktober 2012

Bloggtorka?!

Konstaterade till min stora förskräckelse att det har gått över två månader sedan mitt senaste inlägg här i bloggen!? Hur kunde detta hända?

Tyvärr har bloggandet fallit lägre ner på prioritetslistan av flera orsaker, men i slutändan så är det väl ändå tidsbristen som blivit orsaken till uppehållet. Fiskat har jag ändå gjort, så mycket jag bara hunnit. Som jag nämnde redan när jag startade denna blogg i Januari förra året, så har en av målsättningarna varit att dela med mig av det jag lärt mig i min jakt på drömgäddan. Trots att jag inte är någon "guru" inom fisket, så har jag fått mestadels positiv respons och det vill jag tacka för.

På samma gång måste man väl be om ursäkt för att det dröjt läänge ibland mellan inläggen. Även om jag skyller mycket på tidsbristen, bostadsbyte och dylikt, så måste jag väl även sätta en del av skulden på jobbet. Med kontorsjobb, och ca 8 timmar/dag bakom datorn, så finner man inte alltid motivation att sätta sig vid datorn igen direkt när man kommer hem. Skrivandet, fotograferandet, filmandet och allt vad det för med sig finner jag som intressant, men onödigt många timmar bakom dumburken i arbetet tar bort "gnistan" en aning när man kommer hem.

Även om jag länkat till Team-bloggen i alla mina senaste inlägg här, så måste jag väl göra det på nytt eftersom jag är långt mera aktiv där. Under "Teamet" hittar ni medlemmarna, varav flera har bra mycket längre erfarenhet av gäddjakt än vad jag har. Teamets 10:or hittills är tre st. men jag vågar lova att flera är på väg att syna båten eller isen!

På lördag står det gäddfiske på schemat igen, men det är ännu oklart vartåt vi söker oss och vilka metoder som kommer att testas. Toligtvis blir det i alla fall lite mete/flötestrolling för min del, eftersom jag nu lyckats fånga några riktigt intressanta livebaits; Lakar i storlek 200-300 gram. Blir att knyta några nya tafsar efter jobbet imorgon, så man även lyckas kroka gäddan som (förhoppningsvis) hugger.

Skitfiske!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar